Friday, November 16, 2012

Te ne është më se i nevojshëm një “dënim” i tillë (VIDEO)

Nuk priti pasi i qe bllokuar rruga nga autobusi i shkollës.
Një gjyqtar ka urdhëruar një grua të qëndrojë në një kryqëzim e veshur me një shenjë ku lexonte “idiot” pasi ajo u kap në videokasetë për ngarje makine në trotuar për të shmangur një autobus shkolle që po zbriste dhe merrte fëmijë. Shena Hardin, 32 vjeç, u kap muajin e kaluar. Dëshmitarët thonë se Hardin nuk priste dot për arsye se nuk donte të bëhej vonë. Duke iu trembur një situatë potencialisht e rrezikshme, shoferi i autobusit ka kontaktuar Policinë e Qarkut në CLEVELAND, SHBA, dhe menjëherë ata e kapën në flagrancë pak metra më tutje, para se të diltee në rrugë kryesore. Në të njëjtën kohë, shoferi i autobusit kapi manovrën e Hardin në videon e tij. Të hënën, një Gjykatë i tha HARDIN se duhet të qëndrojë në një ndërprerje për dy ditë javën e ardhshme, sipas të dhënave të gjykatës. Ajo do të duhet të veshë një shenjë që lexon: “. Vetëm një idiot drejton në trotuar për të shmangur një autobus shkolle”