Saturday, November 3, 2012

Ben seks me dhi, kuaj dhe nje … oktapod, arrestohet 31 vjecari

Tridhjete e pese fotografi dhe 79 video duke bere seks me kafshet, mes te cilave dhi, kuaj … dhe nje oktapod.
Nje amerikan 31 vjecar, Robert Peter Moore, eshte deklaruar fajtor. Gjykatesi Colin Burn ka refuzuar te shikoje fotografite ne salle te cilat flasin vete. Edhe pse eshte deklaruar fajtor per posedimin e materialeve pornografike me femije, Moore nuk pranon te kete shmangie seksuale. Policia gjeti 82 fotografi femijesh dhe video ne diskun e tij ‘hard’, ai tha ne fakt se kishin ngecur fotografite ndersa ai po kerkonte fotogtafi porno per te rritur. Avokati i tij shtoi se :”Ky eshte nje rast i vecante, ai nuk po perpiqej te kerkonte materiale pornografike me femije. Keto fotografi jane shkrepur gabimisht ndersa ai kerkonte materiale pornografike me te ritur”. Moore u denua me 6 muaj burg pezullim per dy vjet dhe 180 ore pune sociale pa rroge.